Az alábbiakban találják a betonkerítéseket főbb kategóriákra osztva, illetve a fa- és kovácsoltvas stílusú kerítéskapuinkat . Válassza ki a megfelelő kategóriát és kérjen egyedi ajánlatot a kategórában látott termék nevével a kapcsolat menüpontban! A beérkezett ajánlat kéréseket minden esetben a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk és megválaszoljuk. A meglévő árajánlatok tartalmazzák a szállítási díjat is kivéve azt az esetet, amikor ügyfelünk saját maga kíván gondoskodni a megrendelt kerítés elszállításáról és jelzi a telephelyen történő vásárlási szándékát. A beépítési munkálatokra pontos összeg kizárólag díjmentes helyszíni felmérés után adható.

 

Zsalukő rendszerű kőkerítések

A kőkerítések egyik legszebben alkalmazható és legfigyelmesebb munkát igénylő típusa a zsalukő rendszerű kőkerítés, vagyis kő hatású betonkerítés. Kínálatunkban számos variáció megtalálható a zsalukő rendszerű kerítésekre, melyek a betonkerítések egyedi mintavilágát adják.

Tovább >>

Tömör - tört köves kőkerítés

A tömör törtkő kerítés azt jelenti, hogy  az egész oszlop ki van töltve a kötőanyaggal. A tömör tört kő hatású kerítés lényege az, hogy sokkal ellenállóbb minden természeti körülménnyel szemben.

Tovább >>

Nagy - tört köves kőkerítés

A tört kőhatású kerítések fával és kovácsoltvas elemmel egyaránt kombinálhatóak. Ezek a kerítések exkluzív megjelenésűek és a legszebb luxus házakhoz méltó kerítés alkotható belőlük.

Tovább >>

Kicsi - tört köves kőkerítés

A tört kőhatású kerítések fával és kovácsoltvas elemmel egyaránt kombinálhatóak. Ezek a kerítések exkluzív megjelenésűek és a legszebb luxus házakhoz méltó kerítés alkotható belőlük.

Tovább >>

Kovácsoltvas kerítéskapuk

A kovácsoltvas szépsége évszázadok óta csodálatba ejti az emberiséget. Nálunk a beton oszlopokkal együtt akát betonkerítés kombinációval is elkészítkető a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas kerítéskapu. Tekintse meg kovácsoltvas stílusú kapunk választékát!

Tovább >>

Fa kerítéskapuk

Egyik legtermészetesebb mégis időtálló kombináció, ha a betonkerítéseket kombináljuk a fával. A fa kerítéskapuk régóta nagy népszerűségnek örvendenek, természetes hatásuknak köszönhetően, amely a szemetgyönyörködtető mintaválasztékkal igazi ékessége lehet otthonának.

Tovább >>

"SB" típusú betonkerítések

"SB" típusú betonkerítéseink műkő felhasználásával és speciális technológiával készülnek. Ennek köszönhetően felületük sima, egyenletes, ezáltal nem festhetőek. Ezstétikus megjelenésüknek köszönhetően ezen kerítés típusok bármely épület vagy családi ház kerítéseként megállják a helyüket.

Tovább >>

Az "A" típusú betonkerítések közös tulajdonsága, hogy felületük festhető. Ezen kerítések mintaválasztéka a legbővebb, ezért gyakori választások utcafrontra és olyan helyekre, ahol fontos a szép és esztétikus megjelenés.

Tovább >>