1. Zárt kerítések

Ezek a típusok hátsó, illetve oldal kerítésént ideális választások. Magassági skálájuk 1,5 métertől 3 méterig terjed így szomszédtól való elválasztáshoz, lekerítéshez alkalmasak. Természetesen utcafronti felhasználás is lehetséges. Ebben az esetben jelentősen csökkenhet az utcáról beszűrődő zaj mértéke, ami forgalmasabb úútvonalak mellett élő családok esetében fontos szempont.

Telephelyek, ipari területek kerítéseként szintén a zárt ivitelű kerítések felhasználása a megoldás. Zárt kerítéseink közt ezért

  1. Ipari kerítések

Zárt kerítés típusaink közt megtalálhatóak az egyszerű, tömör betonelemek is, amelyek telephelyek és ipari területek kerítés problámaira nyújtanak megoldást. Magasságuk szintén variálható azonban az e célra épített kerítések az esetek túlynomó többségében 2 méteres magasságtól indulnak. Mivel az ipari területek kerítése jóval hosszabb, mint a legtöbb családi házé, ezért ezen kerítések egyszerű mintázatúak és a legolcsóbb kategóriát képviselik, így gazdaságosan építhető belőlük ún. ipari kerítés.

        3.  Szolid típusok

Szolid vagyis szolidabb kerítéseinket egy aranyközép útként ajánlom, azoknak akik sem teljesen zárt, sem nyitott kerítést nem szeretnének. Ez a típus alul tömör és csak a felső kerítés rész nyitott vagy részben nyitott. Természetesen ezt a típust is lehetőség van különböző mintákban kérni. Az optimális kerítésmagasság itt is megválasztható.

        4. Nyitott típusok

Ebben a kategóriában található a mintaválaszték nagy része. Ezek a kerítések szolidabb típusok dísztő elemeiként szolgálhatnak, illetve számos egyedi mintázatú kerítés is kialakítható belőlük ügyfeleink ízlése szerint. Az asó tömör elemet követően általában 2-3 nyílt kerítés elem követi, ám tömör elemekel varilva is sok egyedi típust kaphatunk.

         5.  Utcafronti kerítés

Elsősorban nyitottabb és beláthatóbb kivitelek. Kombinálhatóság, akár borovi fenyőből készült fa, akár kovácsoltvas stílusú betétekkel. Ezen családba tartozik a fa hatású, két részes betonkerítésünk is. A kívánt magasság az utcafrontnál is tetszőlegesen variálható.

A kerítésoszlop típusok csoportosítására lényeges, hogy minden kerítés oszloptípus vállal készül. Ez azt jelenti, hogy a földbemenő rész tömör, így el van választva a levegőben valótól a kerítéselemek pedig a tömör részre, az ún. vállra ülnek fel. Így a kerítés gyorsabban és akár házilag is könnyebben beépíthető. Előnye a végtelenített nútú oszlopokkal szemben, nincs szükség arra, hogy az oszlopok nútját külön elrekesztgessük. Ez plusz idő lenne és az átfúrás ráadásul gyengítheti a kerítésoszlopokat. Az egységes kerítésmagasság pedig nehezen szabályozható, mivel minden egyes oszlopot, sőt akár oszlopok nútját is külön-külön kell beállítani.

 

1. Díjmentes helyszíni szaktanácsadás, és felmérés.

Nagyon sok olyan információ van, a betonkerítésekkel kapcsolatban amelyek ismerete megkönnyítheti a kerítés választását.

Vezető szaktanácsadóink az ország minden pontján szakmai segítséget nyújtanak a betonkerítésekkel kapcsolatban.

Pontos információkat kaphat arról, hogy,

  • Milyen kinézetű és magas kerítés építhető a 30 különböző típusú és méretű elemekből.
  • Melyek az oszlopok előnyei és melyik betonoszlop típust válasszuk.
  • Mely típusú betonkerítés festését javasoljuk és milyen módon.
  • Milyen költségekkel jár a telepítés. Milyen beépítési technológiával a legjobb beépíteni a kerítést.

2. A betonkerítéseket igény szerint a kivitelezés helyszínére szállítjuk.

Betonkerítéseink szállítását a nagy súly miatt a mennyiség függvényében tervezni kell. Vezető szaktanácsadóink pontos kalkulációt készítenek a betonkerítés helyszínre szállítására vonatkozóan.

3. Szakszerű beépítés garanciával.

A betonkerítésnek nem csak a beépítést követően, hanem évek múltán is stabilan kell állnia. A betonkerítés és a kapuk beépítését ezért célszerű gyakorlott szakemberekre bízni.

 

->  Árajánlat kérés  <-